REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SPANJËS PËR BARKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-spain

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SPANJËS PËR BARKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Spanjës

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Spanjës

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Spanjës

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Spanjës

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Spanjës?

registration-certificate
Privat & Bareboat

Privat & Bareboat

Varka juaj mund të regjistrohet në Spanjë si një anije bareboat, një anije biznesi ose për përdorim privat.

E vlefshme për jetën

E vlefshme për jetën

Është e vlefshme për gjithë jetën.

Çmimi konkurrues

Çmimi konkurrues

Regjistrimi i anijeve me çmim konkurrues për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Spanjës.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditëve të punës

Përkthimi në dispozicion

Përkthimi në dispozicion

Ne mund të kujdesemi për përkthimet e betuara për ju!

Origjinale në pragun tuaj

Origjinale në pragun tuaj

Merrni regjistrimin në pragun tuaj, nuk keni nevojë të vizitoni zyrën!

Origjinale në pragun tuaj

Licenca për pika

Ne mund të organizojmë shifrën tuaj spanjolle

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Spanjë të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Spanjë dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Spanjës

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Spanjë

Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin spanjoll?
A mund të regjistrohem në Spanjë si një qira tregtare ose bareboat?
Sa kohë do të duhet që jahti im të regjistrohet në Spanjë?
Çfarë dokumentesh nevojiten për të regjistruar varkën?
A kërkohen inspektime?
Cilat mënyra pagese pranohen?
A mund të regjistrohet një ski jet ose një kajak?
A ndihmoni gjithashtu me licencën e MMSI?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Si mund ta anuloj regjistrimin aktual spanjoll?
Si duket regjistrimi për spanjishten?
A kërkohet ende inspektimi dhe vëzhgimi nëse jahti im është i regjistruar për përdorim biznesi ose tregtar?
Për sa kohë është i vlefshëm regjistrimi spanjoll?

Merrni një ofertë pa detyrime për Spanja Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner